Чемпіонат України з плавання серед молоді

У м. Дніпропетровськ, у спортивному комплексі СК Метеор, 17-20 березня, пройшов чемпіонат України з плавання серед молоді. Змагання були визнані кваліфікаційними на здобуття права участі в Іграх ХХХІ літньої Олімпіади в Ріо-де-Жанейро.Спортсмени з усієї країни змагалися за нагороди у 10 дисциплінах. Серед представників Одеської області у особистому заліку виступали студенти факультету фізичної реабілітації, вихованці кафедри теорії і методики фізичної культури та спортивних дисциплін Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К.Д. Ушинського: Ткаченко Дарина, Єрошкіна Валерія, Єрмаков Андрій, Онищенко Володимир, Стрілець Іван.

У плаванні 200 м. брасом чемпіонське перше місце здобув студент 1 курсу Стрілець Іван! На дистанції 100 м. брасом Стрілець І. виборов 2 –е місце і срібну нагороду!

  

 

У естафетному плаванні 4 х 100 м. 2 місце здобула команда нашої області у четвірці якої виступили дві наші спортсменки – Ткаченко Дарина та Єрошкіна Валерія! Інші наші учасники змагань Єрмаков Андрій, Онищенко Володимир на своїх дистанціях, у плаванні вільним стилем і плаванні на спині, увійшли в чільну десятку кращих плавців України.

Вітаємо учасників і переможців змагань!

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/