УСПІХИ СТУДЕНТІВ УНІВЕРСИТУ УШИНСЬКОГО НА КОНКУРСІ «МІСТ КИТАЙСЬКОЇ МОВИ»

З 11 по 12 травня 2017 року в м. Києві проходив Всеукраїнський етап Міжнародного конкурсу «Міст китайської мови», в якому взяли участь студенти Університету Ушинського.

Конкурс відвідали високі гості: Надзвичайний і Повноважний Посол КНР в Україні пан Ду Вей, радник Посольства КНР в Україні пан Чжен Вей, директори Інститутів Конфуція України та інші.

Конкурс складався з трьох частин. На першому етапі учасники розкривали свої ораторські здібності через трихвилинну розповідь китайською мовою на тему «Мрія осяє майбутнє». Друга частина конкурсу передбачала розв’язання комплексних завдань з питань лінгвокраїнознавства, культури Китаю та лексико-граматичних аспектів китайської мови. Під час третього етапу конкурсу учасники демонстрували свої творчі здібності в китайському стилі. Саме на цьому етапі можна було оцінити креативність, старанність, природні таланти та обізнаність учасників у галузі китайської культури. На сцені було представлено чудове виконання китайських пісень, бойове мистецтво у-шу та дивовижні китайські танці.

Наприкінці конкурсу всіх учасників було нагороджено почесними грамотами та призами. Рішенням суддів друге і третє місця посіли студенти Університету Ушинського.  Кірющенко Софія, яка виборола друге місце,  показала високий рівень майстерності бойового мистецтва у-шу і міцний характер воїна. Безай Дарія, яка посіла третє місце, виконала ніжний весняний танок, схожий на політ пелюсток троянди, який надовго запама`ятається учасникам конкурсу.

Цей щорічний захід дозволяє студентам не тільки проявляти свій творчий та навчальний потенціал під час опанування іноземної мови, але й представляти свою країну на міжнародному етапі конкурсу в Китаї.

Вітаємо наших переможців!!!



 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/