Університет Ушинського відвідала делегація з КНР

10-11 травня 2018 року Південноукраїнський національний  педагогічний університет імені К. Д. Ушинського відвідала делегація представників дипломатичного корпусу КНР в Україні, а також репортерів провідних китайських мас-медіа.

Під час зустрічі ректора академіка Олексія Яковича Чебикіна з китайською делегацією на чолі з паном Ван Дацзюнем, Першим секретарем Посольства Китайської Народної Республіки в Україні, іноземні гості мали змогу ознайомитися з основними напрямами діяльності Університету Ушинського, станом міжнародного співробітництва із закладами вищої освіти Піднебесної, реалізацією програм професійної підготовки вчителів та перекладачів китайської мови, діяльністю «Освітньо-культурного центру «Інститут Конфуція», особливостями фахової підготовки студентів, які прибули на навчання з КНР, а також перспективами започаткування нових спільних навчально-наукових українсько-китайських проектів.

 

Ректор Університету Ушинського академік О. Я. Чебикін відповів на численні запитання присутніх на зустрічі кореспондентів провідних китайських ЗМІ — Центрального телебачення КНР, Інформаційної агенції “Сіньхуа”, газети “Женьмінь Жибао”.

Репортери китайських мас-медіа також мали можливість поспілкуватися з китайськими студентами, які завершують навчання на факультеті музичної та хореографічної освіти Університету Ушинського, досягли творчих успіхів на міжнародних і національних музичних конкурсах і запрошені працювати у провідних університетах, театрах, освітніх центрах Китайської Народної Республіки.

 

 

 

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/