День науки на факультеті іноземних мов Університету Ушинського

16 травня 2018 року викладачі та студенти кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського долучились до святкування Дня науки, узявши участь у конкурсі проектних робіт з лексикології «Студентські розвідки з лексикології: результати студентської проективної діяльності», що був організований доцентом кафедри, кандидатом філологічних наук Жаборюк Іриною Анатоліївною та викладачем лексикології Слободянюк Анною Анатоліївною.

Учасники конкурсу продемонстрували не лише високий рівень володіння теоретичним матеріалом, але й проявили неабиякі акторські здібності, виступаючи в ролі телеведучих, відомих учених минулого та сьогодення, блогерів та навіть ельфів.

Серед почесних гостей конкурсу були завідувач кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов, професор Єременко Тетяна Євстафіївна та декан факультету іноземних мов, доктор педагогічних наук Попова Олександра Володимирівна, які вручили переможцям та учасникам сертифікати.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/