Установлено партнерські зв`язки Університету Ушинського з Національним Університетом Чонбук

10-11 червня 2018 року для розширення українсько-корейської співпраці, за підтримки Посла Республіки Корея в Україні пана Лі Янг-Гу, Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського відвідала делегація корейського Національного Університету Чонбук.

Національний університет Чобук є потужним академічним центром Республіки Корея, який має 70-річну історію. У корейському закладі вищої освіти на базі 116 факультетів навчаються 32000 студентів і працюють 1050 професорів.

11 червня на зустрічі з ректором Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського академіком О. Я. Чебикіним корейський університет представляли — проректор з міжнародних зв`язків, професор, представник департаменту міжнародних зв`язків Міністерства освіти Республіки Корея пані Йон Мьонгсук; керівник відділу міжнародних проектів та програм, доктор філософії пан Чо Кванг-Мін; професор, координатор відділу міжнародних зв`язків пані Євгенія Цхай.

У ході візиту були визначені пріоритетні напрями співпраці: започаткування спільної програми підготовки фахівців з менеджменту українсько-корейської співпраці; навчання студентів за програмами подвійних дипломів; науково-педагогічне стажування; спільна публікація результатів досліджень в університетських наукових журналах та виданнях; організація та проведення українсько-корейських наукових форумів, семінарів, тренінгів; участь у програмах академмобільності; підготовка спільних наукових проектів; здійснення мовної підготовки; реалізація інших міжнародних програм у сфері співробітництва України та Республіки Кореї тощо.

Під час зустрічі був підписаний меморандум про взаєморозуміння українського та корейського університетів.

Іноземні гості також відвідали факультет іноземних мов, ознайомилися з роботою нещодавно відкритого Освітньо-інформаційного та культурного центру Республіки Корея, що функціонує при Університеті Ушинського.

 

 

 

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/