ВІТАЄМО ТАЛАНОВИТИХ СТУДЕНТІВ ТА АСПІРАНТІВ ФАКУЛЬТЕТУ МУЗИЧНОЇ ТА ХОРЕОГРАФІЧНОЇ ОСВІТИ

Студенти Університету Ушинського факультету музичної та хореографічної освіти Лі Ятін, ансамбль танцю «Орхестра», аспірантки кафедри музичного мистецтва і хореографії освіти Лай Сяоцянь та Чжоу Є. яскраво виступили на ІV Міжнародному фестивалі-конкурсі «Сузір’я моря – сонце, молодість, краса», що проводився в Одесі з 15.06.2018 по 17.06.2018. Цей конкурс традиційно проводиться у рамках Міжнародного фестивального проекту «Сузір’я» під патронатом, мерії Будапешта, мерії Пірана (Словенія), мерії Ліптовського Мікуліша (Словаччина), Національної академії мистецтв України, Міністерства освіти і науки України, Одеської міської ради.

Гала-концерт фестивалю традиційно відбувається в концертній залі Одеської філармонії. Цього року аспірантка Лай Сяоцянь та ансамбль танцю «Орхестра» представляла наш Університет Ушинського на цій славетній сцені.

Наші студенти та аспіранти отримали нагороди «GOLD CONSTELLATION» та увійшли до групи переможців, посівши чотири 1місця у різних номінаціях.

Вітаємо найкращих та талановитих студентів та аспірантів факультету музичної та хореографічної освіти, вітаємо їх викладачів: професора Реброву Олену Євгенівну та старшого викладача Лісовську Ніну Юріївну.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/