Круглий стіл на тему: «Україна в умовах соціально-економічного розвитку: проблеми та перспективи»

  8 жовтня 2018 року на базі Одеської національної  наукової бібліотеки пройшов круглий стіл на тему: «Україна в умовах  соціально-економічного розвитку: проблеми та перспективи» зі студентами I–го курсу Університету Ушинського спеціальності: «Публічне управління та адміністрування».

 В цікавій формі студенти обговорювали такі питання як – «Людський розвиток в Україні» (Корня К.); «Екологічні проблеми та шляхи їх вирішення»(Шаргородська К.); «НУШ – освітня реформа в дії» (Пиндак Я.); «Проблеми та перспективи підприємництва на сучасному етапі» (Погребна Н.); «Безробіття в Україні: причини, види, наслідки»(Степанова І.); «Україна серед найбідніших країн за обсягом ВВП на душу населення» (Чернюк С.); «Спортивні досягнення в Україні та на міжнародному рівні» (Малявіна К.); «Українська демографія та тривалість життя» (Швець К.).

Нове покоління незалежної України виросло в умовах становлення ринкової економіки. Воно суттєво відрізняється від попередніх і має свої цінності та пріоритети, з якими потрібно рахуватися. Залучення до системи управління молодих, професійно та морально підготовлених кадрів може стати одним із важливих чинників підвищення ефективності державного механізму, так як саме вони володіють новітніми технологіями на сучасному рівні; мають завжди цікаві ідеї, які зможуть  підняти економіку на новий рівень.

Студентський колектив висловлює подяку співробітникам Одеської  національної наукової бібліотеки за цікаву екскурсію, виставку літературних джерел  та надання можливостей для подальшої співпраці.



 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/