Візит Посла Республіки Корея та вечір українсько-корейської дружби

19 жовтня 2018 р. Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського з візитом відвідав Надзвичайний та Повноважний Посол Республіки Корея в Україні пан Лі Янг-Гу.

У межах робочої зустрічі корейського дипломата з ректором академіком Олексієм Яковичем Чебикіним були обговорені аспекти діяльності університетського Освітньо-інформаційного та культурного центру Республіки Корея, інтенсифікації навчально-наукового співробітництва університету з закладами вищої освіти Республіки Кореї, а також проведення спільних науково-комунікативних заходів.

Уперше в Універистеті Ушинського відбувся вечір українсько-корейської дружби, на якому Посол Республіки Корея в Україні пан Лі Янг-Гу розкрив проблемні питання історії та особливостей сучасного національного розвитку своєї країни. В урочистій обстановці високий гість відзначив кращих студентів, які брали участь у творчому художньому конкурсі, а також ознайоимвся з яскравою концертною програмою, що була підготовлена студентами та викладачами Університету Ушинського.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/