В університетській бібліотеці відбувся семінар «Можливості платформи Web of Science для якісних наукових досліджень та навчання»

8 листопада 2018 року в бібліотеці Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського» відбувся науково-методичний семінар з теми «Можливості платформи Web of Science для якісних наукових досліджень та навчання». Спікер – представник компанії з навчання Clarivate Analytics, кандидат біологічних наук Ірина Тихонкова.

Учасниками заходу стали науковці, фахівці, бібліотекарі, редактори наукових видань, аспіранти і студенти.

На семінарі було розглянуто багато корисної та актуальної інформації щодо наукометричних баз даних, аналізу наукових публікацій, бібліографічного менеджеру, наукових профілів учених тощо.

Також, Тиханкова І. надала відповіді вченим щодо змісту платформи Web of Science та ознак хижацького наукового видання.

Сподіваємось, що отримана інформація сприятиме ефективному використанню платформи Web of Science і покращить наукові здобутки вчених нашого університету.

 

Для перегляду (скачування) презентації семінару переходьте за посиланням:

http://library.pdpu.edu.ua/index.php/home/podiji/392-mozhlivosti-platformi-web-of-science-dlya-yakisnikh-naukovikh-doslidzhen-ta-navchannya

 

 



 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/