День факультету іноземних мов Університету Ушинського

15 листопада 2018 року у Південноукраїнському національному педагогічному університеті імені К. Д. Ушинського було проведено День факультету іноземних мов. Профорієнтаційний захід відвідали учні старших класів та вчителі загальноосвітніх шкіл Одещини.

Присутніх привітали декан факультету іноземних мов доктор педагогічних наук О. В. Попова і керівник Освітньо-культурного центру «Інститут Конфуція» з китайського боку кандидат психологічних наук Дін Сінь. Представники кафедри перекладу і теоретичної та прикладної лінгвістики, кафедри германських мов та методики викладання іноземних мов, кафедри західних і східних мов та методики їх навчання розповіли про специфіку навчання за спеціальностями «Середня освіта (Мова і література англійська; китайська; турецька)» і «Філологія. Переклад з англійської, китайської українською».

Студенти факультету іноземних мов продемонстрували гостям свої академічні знання та творчі здібності. Майбутніх абітурієнтів зацікавили  різножанрови концертні номери – жартівливі сценки із життя студентів, декларування віршів, китайські, турецькі й українські популярні пісні, презентації стипендіальних програм «Інституту Конфуція». Наприкінці заходу було проведено консультування випускників шкіл з питань вступу до університету.

Чекаємо майбутніх перекладачів і учителів іноземних мов на факультеті іноземних мов Університету Ушинського!

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/