Ювілейний концерт викладача факультету музичної та хореографічної освіти

11 листопада 2018 року в Кафедральному соборі Святого Павла м. Одеси пройшов ювілейний концерт викладача з класу саксофону факультету музичної та хореографічної освіти Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського, лауреата міжнародних фестивалів і конкурсів Ганни Степанової. Програма концерту включала твори для саксофону та органу, а також для саксофону в супроводі  оркестру. Виступи Ганни Степанової та її учня Ду Ханфона супроводжував камерний оркестр Одеського національного театру опери і балету під керівництвом Ігоря Чернецького. Під час концерту прозвучали твори відразу кількох  століть, починаючи від музики бароко – Баха, Вівальді, й закінчуючи творами сучасних композиторів.   

«У цьому році два композитори присвятили мені свою музику. Я подумала, чому б не зробити одеситів свідками її першого виконання. Гості концерту вперше почули «Скерцо» для саксофону і оркестру італійського композитора Роберто Марино і композицію «Синхронізація» українського композитора Мирослава Скорика. Прем'єру «Синхронізації» ми грали в Загребі на міжнародному сакс-конгресі в супроводі фортепіано, а в Одеському Кафедральному соборі Святого Павла вперше в Україні й в світі відбулася прем'єра цього твору в супроводі оркестру», – розповідає Ганна Степанова.

Концерт зібрав не тільки постійних шанувальників творчості Ганни Степанової, але і нових слухачів, здатних по-справжньому оцінити виконавську майстерність талановитих музикантів. Кращі підтвердження цьому квіти і вдячні оплески.

 

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/