Факультет музичної та хореографічної освіти Університету Ушинського презентовано в м. Білгороді-Дністровському

22 листопада 2018 року в м. Білгороді-Дністовському Одеської області на базі педагогічного училища було проведено профорієнтаційну акцію - презентацію факультету музичної та хореографічної освіти Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського. Доцент О. Ю. Горожанкіна ознайомила абітурієнтів із спеціальностями, за якими здійснюється підготовка студентів, особливостями навчальної та творчої роботи на факультеті, правилами вступу до університету. Випускники училища та присутні отримали детальну інформацію про переваги навчання в Університеті Ушинського, ознайомилися з потужним науковим потенціалом, перспективами працевлаштування після отримання диплому випускника факультету музичної та хореографічної освіти.

Надзвичайну зацікавленість абітурієнтів викликав концерт студентів та викладачів факультету музичної та хореографічної освіти, в якому прозвучали вокальні та інструментальні твори світового музичного мистецтва. Бурними оплесками зустрічали присутні лауреата міжнародних конкурсів мішаний хор студентів (худ. керівник О. П. Віла-Боцман, хормейстер Н. І. Гетманець, концертмейстер О. Г. Рудякова) та лауреата міжнародних конкурсів ансамбль ударних інструментів під керівництвом Г. О. Рало. Справжню виконавську майстерність на електронному баяні продемонструвала викладач кафедри музично-інструментальної підготовки С. О. Корчевна, у виконанні якої прозвучали твори сучасних українських композиторів.

  Профорієнтаційна акція факультету мізичної та хореографічної освіти Університету Ушинського не залишила байдужим жодного учасника.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/