День відчинених дверей у навчально-науковому інституті фізичної культури, спорту та реабілітації Університету Ушинського

14 грудня 2019 року в Університеті Ушинського відбувся День відчинених дверей навчально-наукового інституту фізичної культури, спорту та реабілітації, який відвідали майбутні абітурієнти із закладів загальної середньої освіти м. Одеси і області, старшокласники ДЮСШ, СДЮСШОР м. Одеси, їх батьки і тренери, директори спортивних закладів та голова управління з фізичної культури та спорту Одеської міської ради Пуздрач Руслан Олександрович.       

Голова профбюро студентів, студентка 4 року навчання Ірина Овчаренко та директор інституту Петро Борисович Джуринський розповіли гостям про спеціальності, спеціалізації, кваліфікації, матеріально-технічне забезпечення, кадровий склад інституту, особливості освітнього процесу та умови прийому до університету.

Майбутнім абітурієнтам та гостям на зустрічі було представлено яскраву студентську концертну програму за участю переможців фестивалю «Студентська осінь-2019». Гості мали можливість задати питання керівництву інституту.  

По завершенні свята було визначено кращих студентів та викладачів інституту 2019 року.

Захід відбувся за організаційної підтримки та участі голови профкому університету Начева Андрія Петровича та декана художньо-графічного факультету Петухової Тетяни Анатоліївні.

Навчально-науковий інститут фізичної культури,

спорту та реабілітації.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/