Тиждень Академічної доброчесності у бібліотеці Університету Ушинського

20 та 21 лютого 2020 року у приміщені бібліотеки Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського» пройшла серія заходів з метою популяризації культури доброчесності всіх учасників освітнього процесу.Для студентів усіхфакультетів, інституту та відділенняУніверситету Ушинського були підготовленісемінари на тему «Оформлення покликань на джерела інформації», яку провели завідувачка інформаційно-бібліографічного відділу І. В. Панченко та директорка бібліотеки, канд. пед. наук В. В. Візнюк.

Викладачі всіх університетських кафедрузяли участь у ворк-шопі на тему «Знайомство з процедурою перевірки академічних текстів на наявність запозичень», який провела директорка бібліотеки, канд.пед. наук В. В. Візнюк та зам. директора О. П. Спасскова.

Також, усі охочі мали змогу ознайомитись з літературою на тему «Академічної доброчесності», яка була представлена на книжковій виставці у читальному залі.

Список літератури на тему «Доброчесність»

Список літератури на тему «Запобігання корупції»

Список літератури на тему «Плагіат»


 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/