Університет представлено на конкурсі «Міст китайської мови-2106»

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТОГАЛЕРЕЮ ДО ПОДІЇ

12 травня 2016 року делегація Освітньо-культурного центру КНР «Інститут Конфуція» Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського у складі директорів (О. В. Попова, Дін Сінь), викладачів китайської мови (Лю Цзе, Фан Лінь) та слухачів лінгвокультурної підготовки з китайської мови і культури (А. Тулупова, Є. Рубан) взяла участь у Всеукраїнському етапі ХV Міжнародного конкурсу «Міст китайської мови», що проходив у м. Харкові.

Метою конкурсу є виховання патріотизму української молоді в умовах полікультурності шляхом вивчення іноземної (китайської) мови.

Головою журі був Перший Секретар Посольства КНР в Україні пан Ван Дінгуо.

Перший тур конкурсу передбачав презентацію монологу «Мрія про світле майбутнє» і презентацію китайських народних костюмів від слухачів Інститутів Конфуція.

У другому турі було проведено комплексний тест з китайської мови та культури КНР. У заключній частині конкурсу відбулося «Шоу талантів», під час якого учасникам було запропоновано продемонструвати свої творчі досягнення в галузі китаєзнавства.

Отже, лунали китайські пісні, конкурсанти танцювали та малювали з використанням китайської атрибутики, гармонічно поєднуючи її з українською символікою.

Наприкінці конкурсу всі учасники були нагороджені пам’ятними призами і почесними грамотами. Друге місце посіла слухачка лінгвосоціокультурної підготовки з китайської мови Освітньо-культурного центру «Інститут Конфуція» Університету Ушинського Рубан Єлизавета.

Студентка другого курсу спеціальності «Середня освіта. Мова і література (китайська)» Тулупова Анастасія отримала нагороду в номінації «Китай далекий та близький».

Подібні заходи сприяють зміцненню дружби між студентською молоддю України та співпраці між двома країнами – Україною і Китаєм, а також згуртуванню та розвиткові творчого потенціалу українських і китайських студентів.

 

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/