НА ОДЕЩИНІ СВЯТКУЮТЬ УКРАЇНО-КИТАЙСЬКУ ВЕСНУ – 2017!

17 березня 2017 року в клубі «Палладіум» Освітньо-культурний центр «Інститут Конфуція» провів урочистий захід «Україно-Китайська весна – 2017», який святкували понад 300 студентів Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського, представники мовних курсів китайської мови та китайської діаспори, студенти Одеських вищих закладів освіти, учні старших класів загальноосвітніх шкіл Одеси та інші мешканці Південного регіону.

Серед почесних гостей події були присутніми: Генеральний Консул Китайської Народної Республіки в м. Одесі пані Чжао Сянжун, консул з питань культури і освіти Китаю пані Юй Чжоулінь, представники Департаменту міжнародних в’язків Одеської міської ради, Департаменту освіти та науки Одеської міської ради, Департаменту культури і туризму Одеської міської ради, керівники філіалів «Інституту Конфуція» та інші.

Гостей привітали Генеральний Консул Китайської Народної Республіки в м. Одесі пані Чжао Сянжун, ректор Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського О. Я. Чебикін, представник Департаменту міжнародних в’язків Одеської міської ради Г. А. Деребізова.

У межах культурного заходу пан Ван Вейчен – почесний консультант з питань розповсюдження китайської мови і культури в Одеській області ‒ отримав подяку за благодійність від керівників центру «Інститут Конфуція» та фонду «Light». Усі присутні насолоджувалися святковим концертом, на якому з вітальними номерами виступили студенти різних факультетів нашого університету та слухачі лінгвокультурної підготовки «Інституту Конфуція». Програма концерту передбачала участь студентів у різних музикальних жанрових напрямках: костюмовані етнічні і сучасні танці, китайські й українські популярні пісні.

Свято передбачало залучення присутніх до вікторини, присвяченої найвідомішим аспектам китайського країнознавства, та лотереї. Переможці були нагороджені пам’ятними призами.

Подібні заходи сприяють зміцненню співпраці між двома країнами – Україною і Китаєм, згуртуванню студентської молоді та розвиткові творчого потенціалу українських і китайських студентів.

 

Співдиректор «Інституту Конфуція» з українського боку О. В. Попова

 

Співдиректор «Інституту Конфуція» з китайського боку Дін Сінь

 

 

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/