Університет Ушинського розвиває відносини з університетами у Південній Америці

1Наші випускники у Південній Америці сприяють розвитку відносини нашого університету з іноземними закладами вищої освіти. 21 жовтня 2021 року відбулася плідна онлайн зустріч представників нашого університету і Державного Університету Мистецтв Еквадору у місті Гуаякіль. У зустрічі приймали участь: з боку Університету Ушинського – декан Факультету музичної та хореографічної освіти Н.К. Білова, та провідний фахівець Відділу міжнародних зв’язків Л.П. Яворська; з боку Державного Університету Мистецтв Еквадору – декан Факультету звукового мистецтва Андрій Міхаїл Астаїза та проректор з міжнародних відносин Сьюзан Тогра Діас.

На зустрічі були досягнуті домовленості про реалізацію програм академічної мобільності, проведення майстер класів, спільних концертів та конференцій, а також про взаємне співробітництво і, в підсумку, підписання меморандуму та договору про співпрацю.

Також керівництвом університету з Еквадору було висловлено подяку Університету Ушинського за наших випускників, які працюють викладачами в Університеті Мистецтв Еквадору, керують хором і оркестром.

 

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/