Анонси

Новини

Розвиток інформаційних форматів для розповсюдження медіації в межах міжнародного проєкту

27-28 вересня 2019 року на базі офісу Департаменту моніторингу соціальних прав Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в м. Києві відбулася VI регіональна зустріч учасників міжнародного проєкту «Розвиток інформаційних форматів для розповсюдження медіації», за участі представників Німеччини, України, Азербайджану, Киргизстану та Молдови. 

За підсумками форуму були враховані пропозиції щодо видання методичних та навчальних посібників, спрямованих на розповсюдження медіаційних практик в Україні та інших країнах. 

Під час зустрічі представниками Університету Ушинського – проректором Троньком Сергієм Петровичем та доцентом Бринзою Іриною Вячеславівною – були запропоновані нові форми взаємодії між Гамбурзьким університетом (Німеччина) та Південноукраїнським національним педагогічним університетом імені К. Д. Ушинського на базі ресурсного університетського Центру медичної та психологічної реабілітації; а також був узгоджений план дій щодо подальшої роботи з населенням, тимчасово переміщеними особами, ветеранами АТО, військовослужбовцями тощо.

ВІТАЄМО!!! НАМ 200 РОКІВ!

  • Віртуальний тур
  • Віртуальний тур
  • Віртуальний тур
  • Віртуальний тур

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/