Рішення вченої ради ПНПУ імені К. Д. Ушинського Протокол № 5 від 28 грудня 2018 року

Поточні справи

1.1. Про присвоєння вченого звання.

Заслухавши й обговоривши інформацію в.о. завідувача кафедри Л. М. Коргун та провівши таємне голосування, учена рада

УХВАЛИЛА: рекомендувати кандидатуру Буздуган Олени Анатоліївни до присвоєння вченого звання доцента кафедри сімейної та спеціальної педагогіки і психології.

1.2. Конкурс на заміщення посад.

Заслухавши та обговоривши інформацію деканів, завідувачів кафедр та провівши таємне голосування, учена рада

УХВАЛИЛА:

1. Саннікову Ольгу Павлівну вважати обраною на посаду завідувача кафедри завідувача кафедри загальної та диференціальної психології.

2. Брюханова Аркадія Олексійовича вважати обраним на посаду професора кафедри фізики.

3. Долинського Бориса Тимофійовича вважати обраним на посаду професора кафедри кафедри біології і охорони здоров’я.

1.3. З питання «Про розміщення на вкладних (депозитних) рахунках в установах банків державного сектору економіки тимчасово вільних коштів, отриманих від надання платних послуг».

Заслухавши й обговоривши інформацію головного бухгалтера Р. Л. Кондратьєвої, учена рада

УХВАЛИЛА: Відповідно до п. 5 частини другої статті 36 Закону України «Про вищу освіту» та Постанови КМУ від 26.08.2015 року № 657 розмістити на вкладних (депозитних) рахунках в установах банків державного сектору економіки тимчасово вільних коштів, отриманих від надання платних послуг.

1.4. З питання «Про обсяг фінансування у 2018 році НДР «Обернені задачі на графах за різними вихідними даними».

Заслухавши й обговоривши інформацію проректора Т. І. Койчевої, учена рада

УХВАЛИЛА: Змінити плановий обсяг фінансування НДР «Обернені задачі на графах за різними вихідними даними» у зв’язку зі зміною обсягів асигнувань, які наведені в лімітній довідці на 2018 рік, виданою МОН України.

1.5. Про затвердження тем кандидатських дисертацій.

Заслухавши й обговоривши інформацію завідувача відділу аспірантури та докторантури І. А. Хижняк, учена рада

УХВАЛИЛА: Затвердити тему дисертаційного дослідження здобувача наукового ступеня кандидата філологічних наук зі спеціальності 10.02.15 – загальне мовознавство Донця Поля Миколайовича «Стилістичні засоби

актуалізації трансгуманізму в сучасній науково-фантастичній літературі». Науковим керівником призначити д.ф.н., проф. Т. М. Корольову.

1.6. Про перезатвердження концепцій освітньої діяльності першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти за спеціальностями 081 Право, 281 Публічне управління та адміністрування.

Заслухавши й обговоривши інформацію проректора О. А. Копусь, учена рада

УХВАЛИЛА: Перезатвердити концепції освітньої діяльності першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти за спеціальностями 081 Право, 281 Публічне управління та адміністрування.

1.7. Про створення відділу з набору та роботи з іноземними громадянами.

Заслухавши й обговоривши інформацію А. М. Ананьєва, учена рада

УХВАЛИЛА:

1. Створити відділ з набору та роботи з іноземними громадянами з 01.01.2019 р.

2. Бухгалтерії (Р. Л. Кондратьєвій) в установленому порядку внести зміни до штатного розкладу університету у зв’язку з відкриттям нового підрозділу – відділу з набору та роботи з іноземними громадянами.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на проректора з науково-педагогічної роботи комплексу та розвитку університету доцента А. М. Ананьєва.

1.8. Про рекомендацію до друку.

Заслухавши й обговоривши інформацію голови науково-методичної комісії О. А. Копусь, учена рада

УХВАЛИЛА:

1. Рекомендувати до друку монографію «Транскордоння: простір соціального порядку і політичні дії». (Автор – С. В. Коч). Рецензенти: д.політ.н., проф. Є. Б. Тихомирова, д.політ.н., проф. Є. Г. Цокур, д.політ.н., проф. О. А. Третяк.

2. Рекомендувати до друку навчальний посібник «Публічне управління та адміністрування: вступ до спеціальності». (Автор – О. О. Долженков). Рецензенти: д.н.держ.упр., проф. М. М. Миколайчик, д.н.держ.упр., проф. С. Є. Саханєнко, к.н.держ.упр. Я. В. Гапанович.

3. Рекомендувати до друку навчально-методичний комплекс «Історія зарубіжної літератури (античний період)». (Укладач – Т. Й. Бандура). Рецензенти: д.ф.н., проф. М. Х. Гуменний, к.ф.н., доц. О. А. Коваленко.

4. Рекомендувати до друку навчально-методичний комплекс «Історія зарубіжної літератури. Середньовіччя та Відродження». (Укладач – Т. Й. Бандура). Рецензенти: д.ф.н., проф. М. Х. Гуменний, к.ф.н., доц. О. А. Коваленко.

5. Рекомендувати до друку методичні рекомендації «Волонтерський рух в Україні». (Автор – к.пед.н. В. І. Леонова). Рецензенти: д.пед.н., проф. В. В. Корнещук, к.пед.н., доц. О. А. Буздуган.

6. Рекомендувати до друку альбом-каталог графіки «Віктор Георгійович Єфименко. Каталог ескізів. Частина ІV». (Автори: А. А. Тарасенко, А. В. Гонець). Рецензенти: к.мист., доц. Н. Р. Кубріш, к.пед.н., доц. М. І. Резніченко.

7. Рекомендувати до друку матеріали XXV наукової студентської конференції «Історичний досвід і сучасність».

Голова вченої ради О. Я. Чебикін

Учений секретар Н. Ф. Босак

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/