ІНІЦІАТИВИ УНІВЕРСИТЕТУ УШИНСЬКОГО ПІДТРИМАНІ ХІІІ МІЖНАРОДНОЇ КОНФЕРЕНЦІЮ ІНСТИТУТІВ КОНФУЦІЯ В КНР

Важливі ініціативи Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського, запропоновані ректором академіком Олексієм Чебикіним і співдиректорами Освітньо-культурного центру “Інституту Конфуція” Дін Сінем і Олександрою Поповою, були уважно розглянуті та схвально підтримані на ХІІІ Міжнародній конференції Інститутів Конфуція, що відбулася 3-6 грудня 2018 року у м. Ченду в КНР.

До останніх слід віднести: відкриття Класу Конфуція Університету Ушинського на базі однієї із шкіл Одеси, а також проекти з підвищення кваліфікації волонтерів, викладачів та управлінців Інститутів Конфуція. Крім того, запропонований конструктивний підхід до покращання системи оцінки якості організаційних, науково-методичних та практичних умов опанування китайської мови був позитивно оцінений в аспекті розширення можливостей його впровадження.

Слід зазначити, що Університет Ушинського з метою поглиблення співпраці з КНР 16 серпня 2018 року відкрив Український культурний і науково-інформаційний центр у м. Харбіні, де розпочалась підготовка низки наукових проектів з наукових гуманітарних та фундаментальних наук та активізувалися програми академічної мобільності.

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/