Протягом 2017-2018 навчального року проведено низку заходів у сфері євроатлантичної інтеграції щодо зближення з НАТО

У межах роботи «Одеського науково-інформаційного центру євроатлантичної співпраці» (за підтримки Литовської Республіки) протягом 2017-2018 навчального року проведено низку заходів з поглиблення формування розуміння і підтримки громадянами України необхідності посилення міжнародного сприйняття та репутації країни у сфері євроатлантичної інтеграції щодо зближення з НАТО. Отже, для студентів і викладачів університету, за участі кафедри політології і права, проведено:    

  • презентацію проекту “Наука заради миру і безпеки”;
  • лекції на тему “Євроатлантична інтеграція України — виклики та можливості”;
  • круглі столи з питань політики та діяльності НАТО на теми “Наука заради миру і безпеки”, “Євроатлантична інтеграція України як умова нового світового соціально-політичного порядку”;
  • семінар “Україна в глобальному політичному процесі: північноатлантичний вектор розвитку”.

На базі центру з відкритою лекцією виступила відома французька правозахисниця пані Керол Ман на тему “Жінки у війнах та миротворчості: світовий досвід та стандарти НАТО”.

Відповідно до вимог МОН України за всіма спеціальностями та освітніми програмами було введено вибіркову навчальну дисципліну “Україна в контексті євроатлантичної інтеграції України”.

Проведено робочу зустріч ректорату з представниками ГО “Солідарна молодь” у межах ініціативи “Україна-Солідарність-НАТО”.

За сприянням литовської сторони, за ініціативи кафедри інформаційних технологій та методики навчання природничих дисциплін, університет відвідали викладачі Вільнюського університету. Професором Алітісом Грюодісом було прочитано лекцію та практичні заняття для студентів фізико-математичного факультету та факультету іноземних мов.

Усього у заходах, що проводилися на базі центру, взяли участь понад 300 студентів, аспірантів, викладачів та представників громадськості.  

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://jdih.depok.go.id/mahjong-wins/ https://www.lippohomes.com/olympus-banyak-scatter/ https://jdih.depok.go.id/uploads/rahasia-mahjong/ https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/