Університет Ушинського організував профорієнтаційні зустрічі в закладах освіти Одещини

119-21 квітня 2021 року Державним закладом «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського» було проведено низку профорієнтаційних онлайн-заходів із випускниками та старшокласниками закладів освіти міста Одеси та Одеської області.

Під час таких зустрічей випускники закладів освіти м. Одеси - Ліцею «Європейський», загальноосвітніх шкіл №№17, 35, 38; а також Одеської області, зокрема: Великодолинського ЗЗСО №№1,2,3; Молодіжненського ЗЗСО; Малодолинської ЗОШ; Новопетрівського ЗПЗСО Новопетрівської сільської ради; Великомихайлівського опорного ЗЗСО І-ІІІ ступенів; Комунальний закладу «Буцинівський НВК» ЗОШ І-ІІІ ступенів – ЗДО Роздільнянської міської ради Одеської області», мали можливість поспілкуватися з представниками факультетів та психологічної служби Університету Ушинського з питань отримання професії за обраними спеціальностями. Учні були ознайомлені з цікавими освітньо-професійними програмами університету, переліком необхідних сертифікатів до вступу в 2021 році, перспективами працевлаштування за обраною професією.

До профорієнтаційної роботи активно долучилися випускники факультетів університету, зокрема: іноземних мов, філологічного, фізико-математичного, початкового навчання, музичної та хореографічної освіти, інституту фізичної культури, спорту та реабілітації. Окрема вдячність студенту фізико-математичного факультету 2 року навчання спеціальності Математика (Мова і література англійська) Карницькому Андрію Євгеновичу за суттєву організаційну допомогу в його позанавчальний час, яка зумовила якісну комунікацію із закладами загальної середньої освіти.

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/