Стипендії для участі у літніх семінарах болгарської мови та культури

imgШановні здобувачі освіти та викладачі, за інформацією Посольства України в Республіці Болгарія, отриманою листом від 03.05.2023 № 6133/660-840-49816, Міністерство закордонних справ Республіки Болгарія поінформувало про надання Міністерством освіти і науки Республіки Болгарія для участі у літніх семінарах болгарської мови та культури трьох стипендій у Софійському університеті імені Святого Климента Охридського та двох стипендій у Великотирновському університеті імені Св. Кирила та Методія (детальна інформація та аплікаційні форми додаються).:

Annex._Summer_Schools_BG.pdf.

1

Документи, необхідні для отримання стипендій, просимо надіслати у відділ міжнародних зв’язків Університету Ушинського до 19 травня на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .

Якщо у вас виникли питання щодо заповнення, звертайтесь за телефоном +38(048) 753 08 51

 

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/