Нагородження кращих студентів-науковців Університету Ушинського

1У межах Днів науки-2023 в Університеті Ушинського 19 травня 2023 року відбулося традиційне нагородження кращих молодих науковців університету, які у 2022/2023 навчальному році продемонстрували здобутки на науковій ниві.
Зокрема, почесними грамотами Університету Ушинського відзначено 25 переможців першого туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт, а також їх наукових керівників. Із повним переліком переможців в розрізі спеціальностей та галузей знань можна ознайомитися на офіційному вебсайті університету http://surl.li/hdkup.
Свої заслужені нагороди отримали й переможці конкурсу «Є доброчесність!», який уперше в цьому році проводився за ініціативи Групи сприяння академічної доброчесності, Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих учених Університету Ушинського. Конкурс проводився за трьома номінаціями: «Доброчесна курсова робота», «Доброчесна студентська наукова робота» та «Доброчесне дисертаційне дослідження», за якими визначено переможців на підставі показників унікальності тексту та використання цифрових інструментів наукових досліджень при виконанні роботи.
У номінації «Доброчесна курсова робота» перемогу здобула Юлія Дупліна, здобувачка факультету дошкільної педагогіки та психології, науковий керівник – к. пед.н., доц. О. А. Кудрявцева, у номінації «Доброчесна студентська наукова робота» – Дар’я Чернійчук, здобувачка навчально-наукового інституту фізичної культури, спорту та реабілітації, науковий керівник - д.пед.н., проф. О. І. Форостян, у номінації «Доброчесне дисертаційне дослідження» – Надія Рибак, аспірантка спеціальності 105 Прикладна фізика та наноматеріали, науковий керівник – д.ф.-м.н., проф. В. В. Усов.
Вітаємо усіх з заслуженими нагородами та дякуємо здобувачам вищої освіти за якісні наукові дослідження на актуальні теми сьогодення, а їх науковим керівникам за надихання здобувачів до наукової роботи та допомогу в підготовці наукових досліджень!

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/