Патріотично-виховний захід

До Дня захисників і захисниць України на платформі teams було проведено патріотично-виховний захід. Студенти першого курсу історико-філологічного факультету під керівництвом викладача кафедри української та зарубіжної літератур Павлюк Н.Л. взяли активну участь у його організації. У супроворді презинтації було розказано історію свята та його значення, продекламовано поезії, а також було намальовано плакат зі словами подяки нашим захисникам.
У наш час це свято набуває ще більшої значущості. Багато захисників і захисниць боряться за нашу свободу, за нашу землю. Адже завдяки нашим героям, навіть під час війни, ми можемо здобувати освіту та працювати.
Ми всі повинні пам'ятати наших захисників і захисниць, допомогати їм та бути вдячними за те, що вони боронять нашу країну!
Слава Україні!
Героям слава!

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/