Аспіранти-психологи та члени робочої групи долучилися до освітньої програми «Ментальні розлади та робота з психотравмою під час війни».

114 червня 2023 року аспіранти-психологи та члени робочої групи долучилися до освітньої програми «Ментальні розлади та робота з психотравмою під час війни», яка відбулася у форматі майстер-класу.
Це унікальна міжнародна освітня програма, в межах якої визнані міжнародні експерти, науковці з Ізраїлю, США, Королівства Нідерландів та України діляться знаннями та досвідом щодо вирішення проблеми впливу психотравми на ментальне здоров’я під час війни.
Виступив Джозеф Зохар (Ізраїль), який є директором Національного центру по роботі з ПТСР в Ізраїлі, а також керівником дослідницького фонду при медичному факультеті Тель-Авівського університету.
Також виступив Чабан Олег Созонтович, доктор медичних наук, професор, академік Академії Наук Вищої Освіти України. Перший віце-президент Асоціації психотерапевтів та психоаналітиків України, науковий директор Інституту соціальних досліджень та психотерапії (Україна); член Асоціації психотерапевтів України, сертифікований психоаналітик Європейської асоціації психотерапії (European Association for Psychotherapy (EAP), Американської асоціації групової психотерапії (American Group Psychotherapy Association (AGPA), член Європейської Федерації Психоаналітичної Психотерапії (European Federathion of Psychoanalytic Psychotherapy (EFPP), член Всесвітньої Асоціації групового психоаналізу (International Association of Group Psychotherapy (IAGP).
Було розглянуто стратегії ефективної допомоги при посттравматичному стресовому розладу та вторинне запобігання у ПТСР. На всі питання, що виникали, було отримано вичерпні відповіді.

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/