Аспіранти пройшли навчання з цифрових технологій та інструментів відкритої науки

1Аспіранти кафедри політичних наук і права Університету Ушинського спеціальності 052 Політологія різних років навчання (Юрій Прокопенко, Олег та Вадим Старосуди, Артем Скоробогатов, Яна Дорошенко, Василь Ієремія, Юлія Мужеляк та ін.) 02 жовтня 2023 року взяли участь в корпоративному навчанні у вигляді вебінару за темою "ЦИФРОВІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ІНСТРУМЕНТИ ВІДКРИТОЇ НАУКИ ДЛЯ ВИКОНАННЯ НАУКОВОГО ДОСЛІДЖЕННЯ".
Спікеркою заходу виступила доктор педагогічних наук, старший науковий співробітник, завідувачка сектору формування баз даних наукових видань та заходів УкрІНТЕІ Анна ЯЦИШИН.
Захід відбувався в межах співпраці між Університетом Ушинського та УкрІНЕІ і спрямовувався на ознайомлення молодих науковців із сучасними технологіями пошуку джерел інформації для підготовки власних дисертаційних досліджень, користування сучасними цифровими технологіями для комунікації з науковою спільнотою та науковим керівником.
Кожен учасник заходу, до складу яких окрім аспірантів доєдналися і їх наукові керівники (Ганна Музиченко, Тетяна Каменчук, Інна Проноза, Світлана Дмитрашко та ін.), отримав цінні інструменти та поради, які допоможуть підготувати якісні дисертаційні дослідження та наукові статті.

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/