Міжнародний день відмови від паління (засідання наукового гуртка «Теорія та практика юриспруденції»)

115 листопада 2023 р. було проведено онлайн-засідання наукового гуртка «Теорія та практика юриспруденції», що функціонує на кафедрі політичних наук та права (керівник – кандидат юридичних наук, доцент кафедри політичних наук та права Бутирін Євген Олександрович).
Тема засідання: «Роль органів публічної влади у боротьбі з курінням».
Засідання було присвячено з нагоди «Міжнародного дня відмови від куріння» 15 листопада (кожного року).
Актуальність даної теми пов’язана з забезпеченням благополуччя людини, її гідного існування. Це один із пріоритетних напрямків соціального інституту держави, адже невід’ємним і непорушним правом людини залишається право на охорону здоров’я, що є однією з умов активної життєдіяльності людини і сприяє її особистій свободі. Тож держава має створити такі умови, щоб кожен курець подумав про оточуючих його людей та про юридичну відповідальність, перш ніж запалити сигарету. Здобувачі освіти дізналися про проблеми, які існують на законодавчому рівні у сфері боротьби з курінням (на загальнодержавному та місцевому рівнях), а також змогли задати питання та отримати на них вичерпні професійні відповіді.

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/