Участь здобувачів освіти спеціальностей «Політологія» і «Право» у семінарі «Можливості використання ШІ в суспільно- політичних науках: огляд існуючих інструментів та реальних кейсів».

115 листопада 2023 року з ініціативи кафедри політології Львівського національного університету ім. Івана Франка відбувся теоретичний семінар «Можливості використання ШІ в суспільно- політичних науках: огляд існуючих інструментів та реальних кейсів». Були присутні студенти спеціальностей (052 Політологія, 081 Право, 035 Філологія (переклад) та ін).
Захід проводив аспірант кафедри політології Мар'ян Мота
Подія відбувалася в онлайн форматі Всі учасники з зацікавленістю дізнавалися про:
1.Генерацію тексту: як ШІ може автоматично створювати текст для публікацій.
2. Аналіз інформації та генерація висновків на основі даних.
3. Генерацію зображень: як ШІ може автоматично створювати графічний контент та ілюстрації.
4. Генерацію відео та аудіо: дізнайтеся, як штучний інтелект допомагає створювати відеоматеріали та аудіозаписи.
Захід проходив захоплюючи увагу слухачів, було багато питань та обговорень. Завершився рішенням усіх учасників продовжувати корисну та актуальну роботу. Переконані, що здобувачі університету Ушинського сьогодні поповнили свій багаж знань ще одним дослідним файлом.

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/