Онлайн-зустріч за стейкголдерами для обговорення проєкту ОНП «Політологія».

110 січня 2024 року в онлайн форматі відбулася зустріч групи забезпечення освітньо-наукової програми «Політологія» за третім (освітньо-науковим) рівнем вищої освіти за спеціальністю 052 Політологія.  Проєкт програми в грудні 2023 року був оприлюднений на офіційному вебсайті Університету Ушинського у відкритому доступі, отже, до обговорення мали змогу долучитися всі бажаючі. Під час онлайн-зустрічі, участь в якій взяли зовнішні стейкголдери освітньої програми – представники академічної спільноти, доктори політичних наук Юлія Узун (ОНУ імені І. І. Мечникова), Микола Польовий (ДНУ імені Василя Стуса), Микола Палінчак (УжНУ), були обговорені мета, програмні результати навчання та інші питання реалізації програми за цією спеціальністю. ОНП у вересні 2023 року приведене у відповідність до Стандарту ВО, мета та завдання корелюють із новими стретегічними пріоритетами, визначеними Стратегією розвитку університету до 2030 року, тому програма не потребує змін. Водночас, у межах співпраці між університетами-партнерами, представники яких були присутні на зустрічі, досягнуто домовленостей про продовження досвіду обміну викладачами за програмою «Гостьовий лектор», а також організації внутрішньої мобільності аспірантів в другому семестрі 2023/2024 н.р.
Дякуємо нашим стейкголдерам за багаторічний компетентний аналіз змісту та структури ОНП. Цінуємо Ваш внесок в її розвиток та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/