Академічна доброчесність очима студентів, аспірантів та молодих учених.

127 березня 2024 року здобувачі вищої освіти спеціальностей 052 Політологія та 081 Право взяли участь в заході «Академічна доброчесність очима студентів, аспірантів та молодих учених», ініційованому Науковим товариством студентів, аспірантів і молодих учених Університету Ушинського. Захід спрямовано на популяризації культури доброчесності серед учасників освітнього процесу та відбувався в межах Тижня доброчесності (25-29 березня 2024 року) в Університеті Ушинського.
В якості спікерів заходу виступили викладачі кафедри політичних наук і права – проректор з наукової роботи, доктор політичних наук, професор Ганна МУЗИЧЕНКО та керівник Уповноваженого підрозділу з питань запобігання та виявлення корупції, кандидат юридичних наук, доцент Сергій ДЕРЕВЯНКІН.
Окрім традиційних питань, пов’язаних із вимогами дотримання принципів академічної доброчесності під час здійснення освітнього процесу, підготовки академічних текстів тощо, нагадали і про можливі наслідки для осіб, які порушують такі вимоги та про практики, які наразі вважаються проявами недоброчесності з боку учасників освітнього процесу.
Спеціальною темою зустрічі став розгляд питань дослідницької доброчесності, зокрема в контексті можливостей комерціалізації результатів наукових досліджень, де якість наукових результатів обов’язково передбачає дотримання принципів доброчесності на кожному кроці процесу їх створення – від задуму (ідеї) до її реалізації в науковому результаті.

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/