Відбувся захід на тему «Ментальне здоров’я: що це таке і навіщо воно потрібно?»

120 квітня о 10 годині у рамках Всеукраїнського дня психолога відбувся захід на тему «Ментальне здоров’я: що це таке і навіщо воно потрібно?» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 053 Психологія ОПП Практична психологія соціально-гуманітарного факультету Університету Ушинського.
Ведуча заходу, кандидат психологічних наук, старший викладач кафедри загальної та диференціальної психології Ульянова Т.Ю. На зустрічі учасники познайомилися з поняттям ментального здоров’я, його ознаками і базовими елементами. Майбутні психологи дізнались про чинники, що здійснюють деструктивний вплив на стан благополуччя людини і наслідки порушення ментального здоров’я. Розглянули заходи щодо профілактики порушення ментального здоров’я. Зробили вправи-медитації, та кожний з учасників заходу зміг відчути вплив і зміни у відчуттях, стані тіла, і поміряти рівень особистого ментального здоров’я.

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/