Патріотичний виховний захід до Дня пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

18 травня Україна вшановує День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 рр., яка стала найбільш кривавою та жорстокою в історії людства. Цей день присвячений пам’яті понад 80-ти мільйонів людей, чиє життя було обірвано насильством світового масштабу. Героїзм та жертовність у Другій світовій війні нагадують про те, як легко втратити мир і як важко його повернути.
Виховний захід для здобувачів першого року навчання спеціальності 012 «Дошкільна освіта» організували завідувачка кафедри теорії та методики дошкільної освіти Університету Ушинського Людмила Березовська, кураторка академічної групи ДО б - 1.1. Станіслава Діхтяренко та здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Дошкільна освіта. Практична психологія в закладах дошкільної освіти».
Людмила Березовська спільно зі здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 012 «Дошкільна освіта» факультету дошкільної педагогіки та психології, ознайомила присутніх із історією дати та наголосила, що на сьогодні, Україна відзначає День пам’яті та примирення в умовах повномасштабної збройної агресії росії. Сучасна війна також супроводжується жахливими воєнними злочинами з боку російської армії та політично-військового керівництва рф. Бомбардування Києва, Харкова, Одеси, Дніпра, Запоріжжя, Херсона, Миколаїва, депортація людей, фільтраційні табори. На жаль, сторінки з підручників історії про Другу світову війну стали реальністю сьогодення.
Студенти-магістри Вікторія Макогін, Дарина Капліста, Анастасія Клецько розповіли студентам про квітку маку, яка є символом Дня пам’яті та примирення. Хвилиною мовчання учасники заходу вшанували пам’ять тих, хто віддав своє життя за волю і незалежність нашої країни. Слова «Слава Україні – Героям слава!» перестали бути лише вітанням. Це віддання шани найкращим, тим, хто не злякалися і пожертвував своїм життям заради нашої країни. Пам’ятаємо, шануємо та віримо у незламність українського народу.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
asiaklub https://www.martiplast.com/tips-gacor-maksimal-andalan-slotter-sepuh/ https://www.martiplast.com/teknik-gacor-naga-hitam-mahjong/ https://www.itinova.org/slot-resmi-gacor/ https://www.itinova.org/slot-mahjong-ways-2/ https://oicc.org/rtp-slot-starlight-princess-1000/ https://oicc.org/trik-modal-receh/ https://www.dacacarriers.com/pola-auto-gacor/ https://www.dacacarriers.com/akun-gacor-spesial-sweet-bonanza-xmas/ https://dinoland.b-cdn.net/mahjong-scatter-hitam.html https://dinoland.b-cdn.net/link-gacor-habanero.html https://www.francisaviation.com/slot-pg-soft-murah-maxwin/ https://oicc.org/agen-judi-bola-event-mix-parlay-mudah-menang/ https://oicc.org/game-slot-mahjong-wins/ https://www.francisaviation.com/slot-gacor-online/ https://www.francisaviation.com/slot-starlight-christmas/ https://oicc.org/trik-jitu-koi-gate/ https://oicc.org/slot-zeus-jp-x1000/ https://oicc.org/slot-server-jepang/ https://majubersama.b-cdn.net/slot-big-bass-amazon-xtreme.html https://majubersama.b-cdn.net/wolf-gold.html https://www.francisaviation.com/slot-great-rhino-deluxe/ https://www.francisaviation.com/slot-crypto-gold/ https://oicc.org/slot-power-of-thor-megaways/ https://oicc.org/mahjong-ways-3/ https://oicc.org/slot-online/ https://oicc.org/slot-mahjong-panda/ https://asianparalympic.org/game-sugar-rush/ https://asianparalympic.org/game-lucky-neko/ https://asianparalympic.org/game-gates-of-olympus/ https://oicc.org/meledak-jp-lucky-neko/ https://www.francisaviation.com/rtp-slot-pg-soft/ https://www.ysletadelsurpueblo.org/slot-gacor-deposit-dana/ https://www.stantonstreet.com/rtp-slot-tergacor/ https://asianparalympic.org/game-zeus-sensasional/ https://asianparalympic.org/rtp-live-tertinggi/ https://asianparalympic.org/daftar-akun-game-vip/ https://147.139.207.107/ https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.232/ https://8.215.58.83/ https://147.139.182.39/ https://147.139.212.74/ https://amantoto.cfd/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/