Підвищення кваліфікації за програмою «Академічна доброчесність і наукова комунікація викладача в цифрову епоху»

Шановні колеги!

Регіональний інформаційно-ресурсний центр професійного розвитку керівників та фахівців соціономічної сфери Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського, оголошує набір слухачів для підвищення кваліфікації науково-педагогічний працівників закладів вищої освіти за програмою «Академічна доброчесність і наукова комунікація викладача в цифрову епоху» 3 модулі (90 годин).

Курс включає 4 – лекції (вебінари), 4 практичних заняття (за попереднім записом), підсумкове тестування.

Онлайн-навчання відбудеться з 31 серпня по 18 вересня 2020 року, практичні заняття проводитимуться на базі бібліотеки Університету Ушинського (м. Одеса, вул. Старопортофранківська, 36).

До участі запрошуються фахівці та науково-педагогічні працівники закладів вищої освіти (м. Одеса та Одеська область), які прагнуть докладніше ознайомитись з питаннями авторського права, академічної доброчесності, відкритих архівів наукової інформації, використання систем перевірки текстів, критеріями якості наукових видань, реєстрації і заповнення наукових цифрових профілів (Orcid, Publons), використання наукометричних баз (Web of Science, Scopus) і бібліографічних менеджерів.

Слухачі отримають свідоцтво про підвищення кваліфікації від Регіонального інформаційно-ресурсного центру професійного розвитку керівників та фахівців соціономічної сфери Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського за умови проходження навчання в запланованому обсязі. За додатковою інформацією щодо оформлення документів для підвищення кваліфікації просимо звертатися за телефоном +38097-799-56-49 (Наталія Миколаївна).

Участь у підвищенні кваліфікації – за попереднім записом. Просимо до 27 серпня 2020 р. заповнити реєстраційну форму.

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/