День абітурієнта медичного факультету Університету Ушинського

Нещодавно створений медичний факультет Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського робить свої перші впевнені кроки на шляху свого розвитку, зокрема щодо забезпечення якості освітнього процесу, профорієнтаційної роботи з абітурієнтами.

На допомогу майбутнім студентам кафедра біології та охорони здоров’я, яку очолює М. С. Топчій, 27 лютого 2021 року організувала безкоштовне тренувальне тестування з біології для старшокласників закладів освіти в межах підготовки до складання ЗНО.

На зустрічі з абітурієнтами професор А. І. Босенко розповів про цікаві історичні факти становлення медичного факультету та роботи зазначеної вище кафедри, а також побажав успіхів у професійному виборі молоді. Про особливості навчання за спеціальностями медичного факультету розповіла професор Л. Й. Ковальчук. Заступник декана, доцент Т. М. Ославська ознайомила присутніх старшокласників із новими правилами прийому до університету у 2021 році.

Після тренувального тестування професор А. І. Босенко провів ознайомчу екскурсію та розповів багато цікавого про історичну будівлю навчального корпусу по Фонтанській дорозі, 4, а також про талановитих учених, які навчались і працювали в його стінах. Завідувачка кафедри М. С. Топчій детально проаналізувала виконані абітурієнтами завдання та звернула увагу на помилки, яких слід уникати при складанні ЗНО. Наприкінці команда викладачів медичного факультету щиро запросила абітурієнтів до вступу на навчання до Університету Ушинського.

Пустая синяя полоска

© 2017 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/