Відбулася зустріч онлайн у форматі тренінгу "Медіаграмотність громадян - запорука успішності країни" для здобувачів освіти факультету початкового навчання 2-4 року навчання та всіх бажаючих.

107 червня 2023 року відбулася зустріч онлайн у форматі тренінгу "Медіаграмотність громадян - запорука успішності країни" для здобувачів освіти факультету початкового навчання 2-4 року навчання та всіх бажаючих.Спікерами заходу виступили:

ШПАЛЯРЕНКО Юлія Анатоліївна, доцент кафедри педагогічних технологій початкової освіти, кандидат педагогічних наук, доцент

ПАСКАЛЬ Олена Вікторівна, доцент кафедри педагогічних технологій початкової освіти, кандидат педагогічних наук, доцент,

Під час заходу студенти більш детально розглядали систему сучасних медіа, їх вплив на людину. Вчилися розрізняти дезінформацію та правдиву інформацію. Розробляли та визначали фейкові та правдиві новини.
Вчилися фактчекінгу, розглядали його основні кроки. Розбирали поняття «інформаційна маніпуляція.
Визначали значення часу та можливості використання різних джерел у процесі вивчення інформації.
Було підтвердження інсайт заходу «Медіаграмотність громадян - це запорука успішної країни»
Доєдналися та брали активну участь 94 зареєстрованих учасники, серед яких здобувачі освіти 1 року навчання факультету початкового навчання.

Даний захід виконується в межах проєкту (Інформаційна безпека: медіаграмотність в умовах воєнного часу) за підтримки проєкту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Медійна програма в Україні», що реалізується міжнародною організацією Internews. Ця програма зміцнює українські медіа та розширює доступ до якісної інформації.
Програма підвищення кваліфікації "Інфомедійна грамотність в умовах воєнного часу: виклики та протистояння" для науково-педагогічних працівників, аспірантів та всіх бажаючих організовується Державним закладом «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К.Д. Ушинського» на базі Південноукраїнського центру професійного розвитку керівників та фахівців соціономічної сфери у межах проєкту "Інформаційна безпека: медіаграмотність в умовах воєнного часу" за підтримки Міжнародного благодійного фонду «Академія української преси».

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/