Зустріч онлайн у форматі лекції "Медіаграмотність та медіагігієна під час війни" для здобувачів освіти фізико-математичного факультету 2-4 року навчання та всіх бажаючих.

107 червня 2023 року відбулася зустріч онлайн у форматі лекції "Медіаграмотність та медіагігієна під час війни" для здобувачів освіти фізико-математичного факультету 2-4 року навчання та всіх бажаючих.Спікером заходу виступила:

БОЙКО Ольга Павлівна, декан фізико-математичного факультету, кандидат фізико-математиних наук, доцент
На лекції було розглянуто поняття медіа, медіаграмотності та медіагігієни, Вплив медіа на особистість, наслідки переінформування, та способи захисту від неправдивої чи надлишкової інформації. Наведено ознаки фейковості новин та прийоми аудиту інфополя. Перелічені інші загрози інтернет-простору: фішинг, фейк-ньюз, онлайн ігри та ін.
Доєдналися та брали активну участь 122 зареєстрованих учасники, серед яких здобувачі освіти фізико-математичного факультету 2-4 року навчання.

Захід виконується в межах проєкту (Інформаційна безпека: медіаграмотність в умовах воєнного часу) за підтримки проєкту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Медійна програма в Україні», що реалізується міжнародною організацією Internews. Ця програма зміцнює українські медіа та розширює доступ до якісної інформації.
Програма підвищення кваліфікації "Інфомедійна грамотність в умовах воєнного часу: виклики та протистояння" для науково-педагогічних працівників, аспірантів та всіх бажаючих організовується Державним закладом «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К.Д. Ушинського» на базі Південноукраїнського центру професійного розвитку керівників та фахівців соціономічної сфери у межах проєкту "Інформаційна безпека: медіаграмотність в умовах воєнного часу" за підтримки Міжнародного благодійного фонду «Академія української преси».

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/