Відбулася зустріч онлайн у форматі тренінгу "Дезінформація і пропаганда: як розпізнати і захиститися"

108 червня 2023 року відбулася зустріч онлайн у форматі тренінгу "Дезінформація і пропаганда: як розпізнати і захиститися" для здобувачів освіти факультету музичної та хореографічної освіти та всіх бажаючих.Спікером заходу виступила:

ГОРОЖАНКІНА Оксана Юріївна, доцент кафедри музично-інструментальної підготовки, кандидат педагогічних наук, доцент яка висвітлила такі поняття як: медіаграмотність, маніпуляції в медіа-просторі, дезінформація і пропаганда, а також звернула увагу здобувачів на те, що важливою навичкою сьогодення є критичне мислення, вміння шукати інформацію та розуміння, що є дезінформацією, а що - правдою.
Також із доповідями виступили здобувачі вищої освіти за першим (бакалаврським) рівнем спеціальності 025 Музичне мистецтво Дар’я Анфіногенова, яка підготувала доповідь на тему «Навички перевірки фактів в освіті» та Катерина Осадча, тема якої порушила питання «Чому варто відмовитися від російського контенту». Цікаві доповіді викликали жвавий інтерес у слухачів, які взяли участь у дискусії та отримали вичерпні відповіді на свої запитання.
Доєдналися та брали активну участь 50 зареєстрованих учасники, серед яких представники студентської ради університету, здобувачі освіти освіти факультету музичної та хореографічної освіти.
Даний захід виконується в межах проєкту (Інформаційна безпека: медіаграмотність в умовах воєнного часу) за підтримки проєкту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Медійна програма в Україні», що реалізується міжнародною організацією Internews. Ця програма зміцнює українські медіа та розширює доступ до якісної інформації.
Програма підвищення кваліфікації "Інфомедійна грамотність в умовах воєнного часу: виклики та протистояння" для науково-педагогічних працівників, аспірантів та всіх бажаючих організовується Державним закладом «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К.Д. Ушинського» на базі Південноукраїнського центру професійного розвитку керівників та фахівців соціономічної сфери у межах проєкту "Інформаційна безпека: медіаграмотність в умовах воєнного часу" за підтримки Міжнародного благодійного фонду «Академія української преси».

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/