Відбувся навчально-методичний семінар для викладачів кафедр Університету Ушинського

12 лютого 2022 року за ініціативою викладачів кафедри психіатрії, медичної та спеціальної психології, кафедри теорії та методики практичної психології Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського в онлайн форматі відбувся навчально-методичний семінар з питань розробки та оформлення робочих програм навчальних дисциплін відповідно до сучасних вимог щодо якісної організації освітнього процесу в закладах вищої освіти.

Семінар проводила голова комісії з якості освіти, заступник голови Науково-методичної комісії Університету Ушинського, кандидат педагогічних наук, доцент Тетяна Григорівна Постоян, яка розповіла присутнім науково-педагогічним працівникам про сучасні підходи та особливості складання робочих програм навчальних дисциплін, що забезпечують реалізацію освітніх програм на медичному та соціально-гуманітарному факультетах.

Пустая синяя полоска

© 2017 Університет Ушинського
https://jdih.depok.go.id/mahjong-wins/ https://www.lippohomes.com/olympus-banyak-scatter/ https://jdih.depok.go.id/uploads/rahasia-mahjong/ https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/