Нагородження студентки спеціальності 222 Медицина Попової Катерини Юріївни дипломом ІІІ ступеню за кращу доповідь

12–3 червня студенти 2 курсу медичного факультету спеціальності 222 Медицина Дімова Ольга, Луценко Єва-Марія, Мамалиженко Юлія, Попова Катерина прийняли участь у науково-практичній конференції з міжнародною участю «Сучасні теоретичні та практичні аспекти сучасної медицини (для студентів і молодих вчених)», присвяченої 100-річчю з дня народження К. Бернара.
Члени журі оцінювали кожного доповідача за чотирма критеріями: якість викладення матеріалу, ілюстративність оформлення презентації, вміння підтримувати дискусію, наукова цінність роботи.
За результатами голосування за кращу доповідь в секції морфологічних, фізіологічних наук, медичної біології, біофізики та медичної апаратури дипломом ІІІ ступеня нагороджено Попову Катерину Юріївну. Вітаємо нашу переможницю і бажаємо успіху в подальшому навчанні.

Пустая синяя полоска

© 2017 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/