До Дня єднання України

116-18 лютого 2022 року в межах заходів до Дня єднання України, відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 15.02.2022 року №1/2524-22 «Щодо виконання Указу Президента України» стосовно забезпечення медіаграмотності здобувачів освіти щодо протидії гібридним загрозам та інформаційно-пропагандистському впливу викладачами кафедри дефектології та фізичної реабілітації (проф. Форостян О.І., проф. Соколовою Г.Б., доцентами Лещій Н.П., Начиновою О.В., Арнаутовою Л.В. та викладачем Маматовою З.Р.) були проведені круглі столи за темами: «Медіаосвіта і медіаграмотність», «Медіаграмотність та особиста безпека» (у дистанційному форматі).
Приймали участь здобувачі освіти 1-го - 4-го років навчання за першим (бакалаврським) рівнем та 1-го року за другим (магістерським) рівнем вищої освіти спеціальності 016 «Спеціальна освіта».
Обговорювали та розглядали питання щодо розпізнавання фейкових новин, змісту онлайн-курсу «Новинна грамотність», спрямованого на поширення медіаграмотності серед населення в умовах воєнного конфлікту; особливості соціально-психологічного впливу реклами на студентську аудиторію; роль соціальної реклами у формуванні активної громадянської позиції студентської молоді; медіаграмотність як умова запобігання прийняття хибних рішень; медіаграмотність та протидія шахрайству.

Також студенти спеціальності 016 «Спеціальна освіта» дистанційно приєднались до дошкільного закладу №193 (який є базовим закладом Університету Ушинського). Під керівництвом директора к.п.н., доцентом Притиковською С.Д. брали участь в обговоренні теми заняття «З Україною в серці», на якому нагадали дітям про традиції та святині українського народу. Студенти мали змогу заспівати Гімн України разом з дітьми.
Україна – це ми, а разом ми сильніші!

Пустая синяя полоска

© 2017 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/