Відзначення дня захисника України

1Викладачами кафедри психіатрії, медичної та спеціальної психології разом зі студентами спеціальності 053 Психологія (Клінічна та реабілітаційна) другого (магістерського) рівня вищої освіти було проведено круглий стіл у форматі онлайн-зустрічі до відзначення 14 жовтня Дня захисника України. Коло питань, які було розглянуто:

1. Християнське свято Покрови Пресвятої Богородиці - покровительниці Українського війська та День Українського козацтва.
2. Відзначення 80 років від створення Української повстанської армії. Учасники круглого столу означили тісний взаємозвязок усіх знаменних подій, які припадають на 14 жовтня у історії, державотворчому та військово-політичному контекстах. Гаслом відзначення Дня захисників і захисниць України було: "Боролись! Боремось! Поборемо!"

Пустая синяя полоска

© 2017 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/