Студентка Університету Ушинського - найкраща з кульової стрільби в Україні

    З 3 по 9 серпня 2019 року відбулися спортивні змагання Чемпіонату України з кульової стрільби, що проходили у Вінниці (гвинтівка) та Львові (пістолет).

    Спортсменка збірної України Анна ІЛЬЇНА, яка є студенткою 2 року навчання за другим (магістерським) рівнем освіти спеціальності “Філософія” історико-філософського відділення соціально-гуманітарного факультету Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського, завоювала медалі в чотирьох видах програми – 2 золоті та 2 бронзові. При цьому в особистих видах олімпійської програми вона показала результати світового рівня.

    Так, у змаганнях у стрільбі з пневматичної гвинтівки Анна набрала в кваліфікації 628,4 очки. З таким результатом вона могла б потрапити у фінал на двох з трьох етапах Кубку світу, які проходили в цьому році.  Цей результат, до речі, лише 1,2 бали поступається рекорду України, який належить Ільїній. Спортсменка витримала високий рівень й у фіналі, ставши чемпіонкою (246,5 очки).

    Як і на зимовому чемпіонаті України, Анна ІЛЬЇНА, разом з Кирилом КОЗЮКОМ, перемогла в міксті, в цьому ж виді стрільби. У кваліфікації одесити стали 4-ми, а у фіналі стали кращими. Додамо, що саме одеському дуету належить рекорд України в цьому виді (500,1), встановлений саме на зимовому чемпіонаті.

    У ще одному виді олімпійської програми – стрільбі з малокаліберної гвинтівки з трьох положень – Анна завоювала бронзову медаль, показавши при цьому високий результат в кваліфікації – 1172 очки, що лише на 5 очок менше рекорду України, якій був встановлений нашою спортсменкою на етапі Кубку світу в Пекіні. У фіналі спортсменка стала третьою, набравши 439,7 очки.

    Ще одну бронзову медаль Анна ІЛЬІНА завоювала у стрільбі з малокаліберної гвинтівки лежачи – 619,3 очки.

    Щиро вітаємо Анну Ільїну з перемогою та бажаємо нових олімпійських результатів у спорті й навчанні!

За матеріалами прес-служби 

Відділення НОК України в Одеській області

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/