Відбулася п’ята зустріч у форматі тренінгу "Навички перевірки фактів в освіті"

19 травня 2023 року відбулася п’ята зустріч у форматі тренінгу "Навички перевірки фактів в освіті"Спікером заходу виступила Марчук Людмила Миколаївна, професор, завідувач кафедри української мови Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка.

Під час тренінгу було розкрито такі питання:
- Типи медіа. -Факти / судження / оцінки: чому важливо відрізняти?
-Методи верифікації інформації за допомогою онлайн-інструментів.
-Використання штучного інтелекту у протидії дезінформації і фейковим новинам.
Доєдналися та брали активну участь у середовищі Teams 105 зареєстрованих учасників .

Наступна зустріч у форматі майстер-класу "Чому варто відмовитися від російського контенту" відбудеться вже 11 травня 2023 р.

Реєстрація доступна за посиланням до 11 травня 2023 р.:
https://docs.google.com/forms
Захід проводить Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К.Д. Ушинського на базі Південноукраїнського центру професійного розвитку керівників та фахівців соціономічної сфери у межах проєкту "Інформаційна безпека: медіаграмотність в умовах воєнного часу", що відбувається завдяки нашому спільному проєкту між «АУП» та міжнародною організацією Internews. Вона впроваджує «Медійну програму в Україні» за фінансування Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Ця програма зміцнює українські медіа та розширює доступ до якісної інформації.

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/