Онлайн-семінар «Модельні навчальні програми з української мови для 5-6 класів Нової української школи»

photo0429 жовтня 2021 року на базі Південноукраїнського центру професійного розвитку керівників та фахівців соціономічної сфери кафедра української філології і методики навчання фахових дисциплін організувала онлайн-семінар «Модельні навчальні програми з української мови для 5-6 класів Нової української школи», спікером якого була Горошкіна Олена Миколаївна, доктор педагогічних наук, професор, завідувач відділу навчання укр мови і літератури Інституту педагогіки НАПН України.

Було презентовано Модель навчальної програми з української мови для 5-6 класів Нової української школи, її переваги, предметні ознаки та методичне забезпечення, алгоритм переходу, можливі варіанти календарного планування з української мови для учнів 5 класу. Розкрито зміни, на які спрямований компетентнісно зорієнтований підручник української мови, надано основні складові розробленого підручника, запропоновано покрокову інструкцію, обґрунтовано ймовірні ризики та наслідки змін програми.
У семінарі взяли участь понад 200 вчителів української мови та літератури закладів освіти м. Одеси та області, слухачів курсів підвищення кваліфікації Південноукраїнського центру професійного розвитку керівників та фахівців соціономічної сфери.

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/