Корпоративне навчання 2022

124 травня 2022 року на базі Південноукраїнського центру професійного розвитку керівників та фахівців соціономічної сфери Університету Ушинського організовано корпоративне навчання «Використання хмарно орієнтованого навчального середовища Microsoft 365 (ІІ-етап)» для співробітників та науково-педагогічних працівників Університету Ушинського, що розраховано на 0,3 кредиту (10 годин) із відповідним сертифікатом. Спікером онлайн-семінару був старший викладач кафедри прикладної математики та інформатики Корабльов В’ячеслав Анатолійович.
Перша зустріч, що відбулася 24.05.2022 року на платформі Teams, передбачала удосконалення та набуття навичок застосування Outlook, календаря, та захищеного сховища файлів OneDrive у професійній діяльності.
Наступна зустріч відбудеться вже у понеділок, 30.05.2022 року о 15.00 год., де буде розглянуто можливості організації семінарів, конференцій та практичних занять з використанням кімнат у середовищі Teams та блокноту класу OneNote».

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/