Всеукраїнське науково-педагогічне підвищення кваліфікації (стажування) у 2022 році продовжує свою роботу

125 травня 2022 року на базі Південноукраїнського центру професійного розвитку керівників та фахівців соціономічної сфери Університету Ушинського продовжує свою роботу Всеукраїнське науково-педагогічне підвищення кваліфікації (стажування) «СУЧАСНІ МЕТОДИ ТА ФОРМИ ОРГАНІЗАЦІЇ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ У ЗАКЛАДАХ ВИЩОЇ ОСВІТИ», в якому беруть участь 25 закладів вищої освіти з десяти областей країни (Київської, Дніпропетровської, Харківської, Тернопільської, Чернівецької, Івано-Франківської та ін.).
25.05.2022 року відбувся онлайн-семінар «Академічна доброчесність та наукова комунікація викладача в цифрову епоху», спікером якого була кандидат педагогічних наук, доцент кафедри дошкільної педагогіки, директорка бібліотеки Університету Ушинського Валентина Візнюк. Під час онлайн-семінару було розглянути низку питань, а саме:
- політика доброчесності у системі професійної підготовки майбутніх фахівців в Університеті Ушинського;
- наукометричні бази даних Web of science і Scopus та інструменти для оцінки досліджень;
- цифрові профілі науковця Google Scholar, ОRCID і Publoms;
- роль репозитарію закладу вищої освіти у забезпеченні самостійної роботи здобувачів освіти Університету Ушинського.
Наступна зустріч буде проходити 01 червня 2022р. на платформі Teams, де педагогічні та науково-педагогічні працівники зосередяться на питаннях психологічної профілактики стресових перевантажень та технік самодопомоги.

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/