Розпочато курси підвищення кваліфікації для вчителів трудового навчання та технологій з 01 по 12 червня 2022 р.

1

На базі Південноукраїнського центру професійного розвитку керівників та фахівців соціономічної сфери за підтримки кафедри технологічної та професійної освіти Університету Ушинського у межах проєкту «Трансфер інновацій: впровадження концепції  НУШ в систему базової середньої освіти Одещини»

01 червня 2022 року на базі Південноукраїнського центру професійного розвитку керівників та фахівців соціономічної сфери за підтримки кафедри технологічної та професійної освіти Університету Ушинського розпочали свою роботу курси підвищення кваліфікації для вчителів трудового навчання та технологій за програмами: «Освітні ресурси та сучасне дистанційне навчання на уроках «Технології» та «Сучасні підходи викладання трудового навчання та технологій в Новій українській школі».
Спікерами виступили:
- ВІТРУК ОЛЬГА АНАНІЇВНА – викладач, голова циклової комісії вчителів трудового навчання та технології Володимир-Волинського педагогічного фахового коледжу ім. А. Ю. Кримського Волинської обласної ради.
- ПЕТУХОВА ТЕТЯНА АНАТОЛІЇВНА – кандидат педагогічних наук, доцент, завідувачка кафедри технологічної та професійної освіти Університету Ушинського.
На зустрічах були розглянуті та опрацьовані питання з концептуальних принципів проєктування освітньої практики НУШ за напрямом «Технології», сучасні підходи та стратегїі НУШ на уроках трудового навчання та технологій з використанням інноваційних проблемних методів засобами дистанційного навчання.

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/