Оголошується реєстрація на курси підвищення кваліфікації за програмами: «Нейрореабілітація: формування навичок для корекції та відновлення рухів і мовлення дітей»

1Південноукраїнський центр професійного розвитку керівників та фахівців соціономічної сфери за підтримки Навчально-наукового інституту фізичної культури, спорту та реабілітації оголошує реєстрацію на курси підвищення кваліфікації для тренерів (тренерів-викладачів), вчителів фізичної культури, фахівців у сфері фізичної культури, спорту та реабілітації, фахівців освіти (спеціальної освіти), логопедів (терапевтів мови та мовлення) та фахівців інклюзивно-ресурсних центрів, педагогічних працівників, що займаються фізичною реабілітацією!

Увага! Оголошується реєстрація на курси підвищення кваліфікації за програмами: «Нейрореабілітація: формування навичок для корекції та відновлення рухів і мовлення дітей», обсяг - 75 год. «Нейрореабілітація: формування базових навичок для корекції та відновлення рухів і мовлення дітей», обсяг - 30 год. Нейрореабілітація: формування практичних навичок для корекції та відновлення рухів і мовлення дітей», обсяг - 30 год.

Вересень-листопад 75 годин (2,5 кредиту ЕКТС) - 1500 грн. 30 годин (1 кредит ЕКТС) - 750 грн.

Анкета доступна за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScQOBuq6sCcBac2GMA4-RXt0TKVMRT4mU_P7Xg8oYuHHJVwDg/viewform?usp=sf_link

Або за телефоном: 0984395600 Соловейчук Олена Максимівна

Поспішайте, кількість місць обмежена!

Будемо раді бачити вас на курсах підвищення кваліфікації на базі Південноукраїнського центру професійного розвитку керівників та фахівців соціономічної сфери Університету Ушинського

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/