Школа педагогічної майстерності-2022 завершила свою роботу

Screenshot_220 квітня 2022 року на базі Південноукраїнського центру професійного розвитку керівників та фахівців соціономічної сфери Університету Ушинського завершила свою роботу Школа педагогічної майстерності, головна мета якої - набуття нових знань та навичок у сфері психологічної підтримки учасників освітнього процесу під час навчання та у повсякденному житті.

Школа педагогічної майстерності – це внутрішньо університетський освітній проєкт у формі корпоративного підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників та співробітників Університету Ушинського, розрахований на 1 кредит (30 годин) із відповідним сертифікатом, який цього року забезпечувався викладачами кафедри теорії та методики практичної психології (Катерина Коваль, Олена Касьянова, Оксана Вдовіченко) і мав назву «Психологічний стрес: подолання наслідків та уникнення посттравматичного стресового розладу».

Остання зустріч, яка відбулася 20.04.2022 року на платформі Teams, носила характер онлайн-семінару на тему «Психологічна профілактика стресових перевантажень». Спікером була Вдовіченко Оксана Володимирівна, доктор психологічних наук, доцент, завідувачка кафедри теорії та методики практичної психології Університету Ушинського. З огляду на актуальність проблеми, крім співробітників Університету Ушинського до семінару долучилися шкільні психологи та освітяни Одещини загальною кількістю понад 100 осіб, які ознайомилися з ознаками стресу та опанували техніки профілактики стресових перевантажень, які стануть в нагоді кожному освітянину у роботі та повсякденному житті.

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/